Speciaal bericht van onze docent Gerard Viet

Hallo allemaal,

Ik wil even het volgende onder jullie aandacht brengen. Maarten van der Weijden is een lange afstand zwemmer die in zijn carrière ook gevochten heeft tegen kanker. Hij kreeg leukemie.

Zoals de meesten van jullie weten heb ik in mijn leven ook te maken gehad met kanker, mijn vrouw Jittha is daar in 2014 aan overleden. Nu gaat Maarten geld ophalen voor kanker onderzoek en dat doet hij door de 11 stedentocht te zwemmen. 200 kilometer in 3 dagen. Ik ga een stukje meehelpen door 2 kilometer met hem mee te zwemmen.

MAAR JULLIE MOGEN OOK MEE HELPEN.

Door mij te sponsoren. Ik heb de “Maarten van der Weijden stichting” beloofd dat ik mijn best zal doen E1000,- op te halen. Helpen jullie mee?????????

Ga naar https://www.11stedenzwemtocht.nl/

Klik op “Deelnemers” en zoek naar Gerard Viet, en klik op “Doneer”

Ik ben al aan het trainen in de grachten van Dokkum. Jullie hoeven de gracht niet in, dat doe ik wel, als jullie maar doneren.

Alvast heel veel dank.

Gerard Viet