‘Nocht en Wille’ blij met cheque Opus 3

Muziekschool Opus 3 viert dit jaar het zestigjarige bestaan. Het jubileumjaar is bijna ten einde en dat betekent, dat alle feestelijke concerten inmiddels voorbij zijn. De concerten stonden allemaal in het teken van ’60 jaar Opus 3′ en waren zeer divers van aard. De publieke opkomst was steeds overweldigend groot en de school heeft zich in alle opzichten uitstekend gepresenteerd.

Alhoewel de concerten gratis toegankelijk waren, leverden ze wel geld op. Na afloop ervan werd er namelijk steeds gecollecteerd voor ‘Nocht en Wille’ in Metslawier, een dagopvang voor mensen met een verstandelijke handicap. ‘Nocht en Wille’ spaart voor een tovertafel en met onder meer het geld van Opus 3 gaat de aanschaf waarschijnlijk lukken.

De concerten van Opus 3 leverden in totaal €2200, — op. Dat bedrag schonk directeur Kees Dekker van Opus 3 zaterdagmiddag middels een cheque aan Esther Knippenberg van de dagopvang.

Een en ander vond plaats tijdens een kerstfair, waaraan ‘The Creazy Ones’ met Engels- en Nederlandstalige popnummers een fijne muzikale bijdrage leverden.