Accordeonensemble FAME

Speel je accordeon en wil je graag samen spelen? Speel dan mee met Accordeonensemble FAME. Dit ensemble bestaat uit enthousiaste volwassen accordeonleerlingen van Opus 3 en van Cultuurcentrum de Waldsang. Het repertoire is heel gevarieerd en gaat van moderne stukken tot wereldmuziek. Accordeonensemble FAME repeteert op de donderdagavond vanaf 19.45 afwisselend in Veenwouden en bij Opus 3 in Dokkum

Voor leerlingen die lessen volgen bij Opus 3 (50% korting)

Jaartarief: € 68,50

Maandtarief: € 6,65 (10 maanden)

 

Voor niet-leerlingen:

Jaartarief: € 137,00

Maandtarief: € 13,70 (10 maanden)

 

 

FAME is in augustus 2008 als ensemble ontstaan uit een aantal enthousiaste volwassen accordeonleerlingen  uit Noordoost Friesland, namelijk van Cultuurcentrum “De Wâldsang” en Muziekschool “Opus 3”. Daarmee vormt het ensemble een gelegenheid voor leerlingen om zich verder te bekwamen in het spelen in groepsverband. Het repertoire is breed, variërend van moderne stukken tot wereldmuziek.

 Het ensemble telt op dit moment 11 leden en staat onder leiding van Boukje Bonnema. Het plezier in het bespelen van dit fascinerende en veelzijdige instrument staat voorop. Door middel van optredens die meestal georganiseerd worden door één van de beide muziekscholen, wil FAME de mogelijkheden van het accordeon laten horen.

 Elke twee weken wordt gerepeteerd op de donderdagavond vanaf 19.45 uur , afwisselend in Veenwouden en in Opus 3 te Dokkum.