Masterclass Jim van der Zee

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst en close-uphttps://www.facebook.com/musiclabdokkum/photos/gm.334002207347884/268879703966336/?type=3&theater

 

Masterclass songwriting door Jim van der Zee (winnaar The Voice of Holland)

Doe mee met NEO Musiclabs Dokkum! De komende acht weken vindt de MusicLAB plaats in het Opus3 gebouw. Naast coaching worden er workshops en masterclasses georganiseerd.

Voor de kick off van de NEO Musiclab Dokkum hebben we een bijzondere gast uitgenodigd. Jim van der Zee, winnaar van The Voice Of Holland 2018 geeft een masterclass Songwriting. Jim zal onder andere vertellen over het schrijven van liedjes, het samenwerken met andere muzikanten en zijn ervaringen tijdens TVOH. Wat is er volgens hem nodig om een succesvolle muzikant te worden?

Aanvang: 15:00
Start masterclass: 16:00 tot 17:30
Locatie: Opus3 – Parklaan 3, Dokkum
Voor: Muzikanten (alle instrumenten zijn welkom)

Muziekschool Opus3 presenteert NEO MusicLAB Dokkum. MusicLAB Dokkum is een bruisende broedplaats voor bandjes, ensembles en individuele muzikanten (van de leeftijd 16 tot en met 26 jaar) uit de omgeving Dongeradeel. Het is een plek voor ontmoeting, inspiratie en het ontstaan van nieuwe ideeën. In deze speeltuin krijg je de totale vrijheid om volop te experimenteren. Het mag er echt gaan borrelen en geen enkel experiment is te raar!

Tijdens de acht MusicLAB-sessies ga je onder leiding van bandcoach Patrick Schaafstal en singer-songwriter Marije de Vries werken aan je muzikale ambities. Je verkent je ideeën en gaat aan de slag! Dit kun je individueel doen, maar ook samen met de andere muzikanten en creatievelingen binnen de LABS.

Deelnemers krijgen masterclasses van verschillende professionals uit de muziekindustrie. De eerste masterclass wordt 12 oktober afgetrapt door niemand minder dan Jim van de Zee (winnaar The Voice of Holland). In december mogen de tofste acts een optreden geven op het Freeze Festival. Tevens zal er een eindpresentatie plaatsvinden in Dokkum. Tijdens het Freeze festival mag je ook gratis aan bijzondere workshops deelnemen die daar speciaal voor alle NEO deelnemers worden georganiseerd.

Van 12 oktober tot 7 december vindt iedere vrijdag van 15:00 tot 18:00 een MusicLAB plaats bij Muziekschool Opus3. Meld je aan via het facebook evenement, of kom gewoon langs! Deelname is geheel gratis.