Feestelijke optredens muziekschool Opus 3

Zaterdag 25 april is een feestelijke weekenddag in Dokkum. Er wordt dan al gepreludeerd op Koningsdag. Een muzikale bijdrage aan de feestdag wordt geleverd door Popkoor Opus 3, onder leiding van Ben Brunt. Het koor zingt van 10.30 tot 12.00 uur op De Markt in Dokkum.
Dinsdag 28 april geeft keyboardensemble ‘De Notenkrakers’ een bijzonder concert in de Grote Zaal van Opus 3. Het ensemble wordt geleid door Coby Helder-Kuik en zal worden geassisteerd door instrumentalisten van zanggroep ‘De Kleine Kracht’. Het concert begint om 19.00 uur.
Woensdag 29 april vindt in de Grote Zaal van Opus 3 de eindpresentatie plaats van een vervolg-snuffelproject ‘koper’. Er wordt van 19.00 tot 19.30 uur opgetreden door vijf hoornisten en drie bugelblazers. Medewerking verleent het Jeugdorkest Oranje.
Woensdag 29 april is er op Schiermonnikoog een Grote Voorspeelavond in Cultureel Ontmoetingscentrum Schiermonnikoog. Het thema van de avond luidt ‘Wat hoor ik toch’.
Het thema wordt muzikaal vertaald door blokfluiters, keyboardbespelers en koperblazers. Ook leveren leerlingen van Samenwerkingsschool Yn de Mande een belangrijke bijdrage.