Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vredesconcert in Feanwâlden

21 december - 20:00 tot 22:00

Op donderdagavond 21 december 2023  geven FAME  o.l.v. Boukje Bonnema en Camerata Dockum o.l.v. Jacqueline Brunty-Ebbers een speciaal dubbelconcert in de Mienskip, Haadstrjitte 17,  Feanwâlden. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.

 

FAME (Fries Accordeon muziek ensemble ) is in augustus 2008 als ensemble ontstaan uit een aantal enthousiaste volwassen accordeonleerlingen uit Noordoost Friesland, afkomstig  van Cultuurcentrum De Wâldsang en Muziekschool “Opus 3”. Het ensemble biedt leerlingen de gelegenheid zich verder te bekwamen in het samenspel. Plezier in het muziek maken staat hierbij voorop. Iedereen die het leuk vindt om accordeon te spelen mag meedoen Het repertoire is heel breed, wereldmuziek , klassieke muziek , filmmuziek , dansmuziek …. Het ensemble telt op dit moment 14 leden en staat onder leiding van Boukje Bonnema. Elke twee weken wordt er met veel plezier gerepeteerd op de donderdagavond, afwisselend in Veenwouden en in Dokkum. 

Tijdens het Vrede  concert spelen ze muziek uit Frankrijk Griekenland en Oekraïne en Israël. 

Ook kerst wordt niet vergeten. Maar nog specialer …Camerata uit Dockum doet ook mee 

Camerata Dockum is een ensemble, verbonden aan “Centrum voor de kunsten Opus 3”.

Er wordt voornamelijk klassieke muziek gespeeld. Het instrumentarium bestaat uit violen, dwarsfluiten, basdwarsfluit, contrabasdwarsfluit, basblokfluit,

Samen met FAME spelen zij 2 stukken:

Een spannende ontmoeting en Muziek verbroedert.

Ze eindigen met sing a song voor the peace van Kees van Damme. Erg toepasselijk in deze tijd.

Gegevens

Datum:
21 december
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Categorie: