Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Docentenconcert

2 juni 2022 - 19:30 tot 21:30

Docentenconcert

Dat de muziekschool van Dokkum een team enthousiaste, gepassioneerde docenten heeft weet iedereen, maar dat velen van hen ook uitvoerende muzikanten en musici zijn, is minder bekend. Op donderdag 2 juni kunt u kennis nemen van deze kant van de docenten. Zij geven dan met elkaar een concert in de Grote Kerk van Dokkum, aanvang 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd te komen luisteren.

Het belooft een afwisselend en bijzonder concert te worden met uiteenlopende stijlen en sferen en onorthodoxe combinaties van instrumenten zoals hobo met gitaar, en accordeon met piano. Op het programma staan onder andere Nature Boy, Pirates of the Caribbean, werken van Poulenc en Franck en een humoristisch stuk en dito act voor zes handen aan één piano.

Aan het concert werken mee: Paul Horjus (piano en zang) Ben Brunt (zang), Saskia Zoet (piano), Monique van de Ven (piano), Boukje Bonnema (accordeon), Hans Oosterhof (hobo), Nouschka van Schaik (viool), Gerard Viet (klarinet), Arie Goud (orgel) en Ineke van Slageren (dwarsfluit).

De toegang voor dit concert is gratis, er is een collecte bij de uitgang. Donderdagavond 2 juni, aanvang 19.30 uur.

 

 

Gegevens

Datum:
2 juni 2022
Tijd:
19:30 tot 21:30
Evenement Categorieën:
,