Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EANJUM Grote voorspeelavond Opus 3 ON TOUR

30 mei - 19:00 tot 20:00

Bij Opus 3 gaan we ON TOUR. We organiseren 3 voorspeelavonden waarin alle leerlingen van Opus 3 mogen spelen.

Opus 3 komt dinsdag 30 mei in MFA de Dobbe, Eanjum, op woensdag 31 mei in MFA De Ynset, Holwert en op donderdag 8 juni in de Herberg Dokkum. Alle voorspeelavonden beginnen om 19.00 uur.

Er kan via dit concert op een leuke manier kennis worden gemaakt met veel verschillende instrumenten waar in je les kunt krijgen bij Opus 3. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om te komen luisteren, maar ook spelen. Want aan het einde van de voorspeelavond willen we met het hele publiek en de band op het podium een grote gezamenlijke slotact uitvoeren op het lied: Happy van Pharrel Williams.

Wil je alvast de slotact bodypercussie oefenen in je klas met juf Chantal? Dan is hier de link naar de instructiefilm met daaronder de link naar de meespeelfilm.

Happy body percussie tutorial:

https://youtu.be/Y55cDJ1JM2o

Happy body percussie:

https://youtu.be/2VjOUHVCeuw

 

Op dinsdagavond 30 mei wordt de grote voorspeelavond van Opus 3  gehouden voor alle basisschoolkinderen van de scholen: de Eker – Eanjum, De Springplanke – Ingwierrum, De Griffel – Ljussens, De Rank – Mitselwier, De Gearing – Ie, de Wrâldwizer – Easternijtsjerk, ’t Kompas – Paesens.

 

MFA de Dobbe, Mûnebuorren Eanjum

Aanvang 19.00 uur

Toegang gratis

 

 

 

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
19:00 tot 20:00
Evenement Categorie: